Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το ξύλο


Τι συντήρηση χρειάζονται τα εξωτερικά ξύλινα κουφώματα;  
 
Η εξέλιξη της τεχνολογίας των βερνικιών κουφωμάτων που χρησιμοποιεί η WIND-DOORS, προστατεύουν το ξύλο χωρίς να χρειάζεται καμία ουσιαστική συντήρηση: Εμείς, σας εφοδιάζουμε με το ενισχυτικό υγρό βερνικιού το οποίο επαλείφετε πάνω στην ξύλινη επιφάνεια με ένα μαλακό ύφασμα. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται μια φορά τον χρόνο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος άνω των 10οC.

Κατασκευάζετε μόνο τυποποιημένα προϊόντα καταλόγου;     
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία κατασκευαστικών λύσεων για το εκάστοτε οικοδομικό έργο τόσο στα εξωτερικά ξύλινα κουφώματα όσο και στις εσωτερικές πόρτες. Επιπλέον όμως έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε προϊόντα προσαρμοσμένα τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη, ιδιώτη, αρχιτέκτονα, διακοσμητή, μηχανικό.

Το οίκημα μου είναι κοντά στη θάλασσα, μπορώ να τοποθετήσω ξύλινα κουφώματα;    
Η τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων με γερμανικές προδιαγραφές είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για οικήματα σε παραθαλάσσιες περιοχές. Γνωρίζοντας την φθορά που προκαλείται στα υλικά σε περιοχές όπου η αρμύρα και η υγρασία καταπονούν τα υλικά, η WIND-DOORS είναι σε θέση να προτείνει τα κατάλληλα είδη ξυλείας ιδιαίτερα ανθεκτικά στην ταλαιπωρία του καιρού, του αέρα και του νερού. Σε συνδυασμό με τις γερμανικές προδιαγραφές, και τις φυσικές μεγάλες αντοχές στην υγρασία και την αρμύρα είναι ιδανική λύση για εφόρου ζωής κουφώματα δίπλα στη θάλασσα.

Ποια είναι η σχέση ποιότητας - τιμής στα ξύλινα κουφώματα;     
Η WIND-DOORS με τις συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία έχει καταφέρει να μειώσει τα κοστολόγια της διατηρώντας την υψηλή ποιότητά της. Έτσι, είναι πάντα κοντά στον πελάτη, τον ιδιώτη, τον αρχιτέκτονα, τον μηχανικό προσφέροντας την καλύτερη λύση στην ιδανικότερη τιμή.

Πως θα μπορούσα να έχω έναν προϋπολογισμό έργου;     
Μπορείτε να μας αποστείλετε μέσω φαξ ή e-mail τις διαστάσεις των ανοιγμάτων και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες και να σας ετοιμάσουμε ένα προϋπολογισμό.

Σε ποιες περιοχές δραστηριοποιείστε;    
Η WIND-DOORS δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα (Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, Πελοπόννησο, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Σποράδες και Κρήτη) καθώς επίσης και στην Ανατολική Ευρώπη, στα Βαλκάνια, στην Κύπρο, στην Αφρική και στην Ασία. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία τοποθετήσεων καθώς αναλαμβάνουμε και την μεταφορά των προϊόντων μας.

Πως μπορώ να ενημερωθώ περισσότερο για τα προϊόντα σας;    
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του εργοστασίου ή του υποκαταστήματός μας και σύντομα ένα μέλος του εξειδικευμένου προσωπικού μας θα σας ενημερώσει για τα συνεχώς εξελισσόμενα προϊόντα μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την καταλληλότερη λύση για εσάς.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την WIND-DOORS;     
Απλά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή απευθυνθείτε στα αναγραφόμενα τηλέφωνα και θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.